[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Podręczniki

Rok szkolny 2024/2025

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Aktualności

Egzamin z kwalifikacji zawodowej ROL.07 – Szkolenie i użytkowanie koni

Egzamin z kwalifikacji zawodowej ROL.07 – Szkolenie i użytkowanie koni

13 stycznia w Zespole Szkół Gastronomicznych odbył się pierwszy egzamin z kwalifikacji zawodowej ROL.07. Egzamin przeprowadzono w ośrodku egzaminacyjnym zlokalizowanym w stadninie koni, co pozwoliło uczniom na praktyczne wykorzystanie zdobytej wiedzy i umiejętności w...

Napisz do nas

11 + 12 =

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. M. Skłodowskiej - Curie
42-202 Częstochowa, ul. Worcella 1

tel.: (34) 361 17 15, faks: (34) 361 17 15
e-mail: [email protected]

Klauzula informacyjna do formularza kontaktowego: zsg.czest.pl/rodo/

 

Skip to content