[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Podręczniki

Rok szkolny 2024/2025

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Aktualności

Czas na staż – rekrutacja uzupełniająca

Czas na staż – rekrutacja uzupełniająca

Zapraszamy uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych do zapoznania się z dokumentami dotyczącymi projektu „Czas na staż” Ogloszenie_o_naborze_rekrutacja uzupełniająca Regulamin_rekrutacji_rekrutacja uzupełniająca Ulotka - gender zal_1_katalog_kryteriow_rekrutacja...

Konkurs „Na świątecznego mazurka i wielkanocną babę”

Konkurs „Na świątecznego mazurka i wielkanocną babę”

Dnia 06.04.2025r. w ramach Jarmarku Wielkanocnego w Częstochowie odbył się Konkurs "Na świątecznego mazurka i wielkanocną babę". Organizatorem Konkursu była Częstochowska Organizacja Turystyczna. Wydarzenie objęte było honorowym patronatem Prezydenta Miasta...

Napisz do nas

14 + 8 =

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. M. Skłodowskiej - Curie
42-202 Częstochowa, ul. Stanisława Worcella 1

tel.: (34) 361 17 15, faks: (34) 361 17 15
e-mail: [email protected]

Klauzula informacyjna do formularza kontaktowego: zsg.czest.pl/rodo/

 

Przejdź do treści