[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Podręczniki

Rok szkolny 2024/2025

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręczniki po szkole podstawowej

Technikum nr 8 rok 2024/2025

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V

Branżowa Szkoła I stopnia nr 6 rok szkolny 2024/2025

Klasa 1, 2 ,3

Baranżowa Szkoła II stopnia nr 2

Branżowa Szkoła II stopnia

Podręczniki przedmioty praktyczne.

Podręczniki dla klas IV i V zostaną zaktualizowane w póżniejszym terminie

→Cukiernik

→Kelner

→Kucharz

→Technik hodowca koni – klasa III i IV aktualizacja w póżniejszym terminie

→Technik hotelarstwa

→Technik organizacji turystyki

→Technik usług kelnerskich

→Technik weterynarii  – klasa IV i V pożniejsza aktualizacja

→Technik żywienia i usług gastronomicznych

Aktualności

Sukces naszej uczennicy na arenie międzynarodowej!

Sukces naszej uczennicy na arenie międzynarodowej!

Z radością informujemy, że Maria Strzelczak, uczennica Zespołu Szkół Gastronomicznych, zdobyła 3. miejsce w kategorii walk juniorek do 52 kg na prestiżowych zawodach międzynarodowych "Moravia Open" w czeskiej Ostrawie. To wyjątkowe osiągnięcie jest tym bardziej...

„Zdrowe odżywianie wśród dzieci i młodzieży”

„Zdrowe odżywianie wśród dzieci i młodzieży”

Zespół Szkół Gastronomicznych z dumą informuje, że został partnerem Międzynarodowego Sympozjum „Zdrowe odżywianie wśród dzieci i młodzieży”, które odbędzie się w dniach 19-20 listopada 2024 roku w siedzibie Asten Group przy ul. Bór 77/81 w Częstochowie. Nasza szkoła...

Wycieczka do Muzeum Auschwitz-Birkenau

Wycieczka do Muzeum Auschwitz-Birkenau

Klasy 5 TW, 4 TW i 4 TA wraz z opiekunkami panią Anna Werner, Jolantą Arendt, Anną Zając i Karoliną Piotrowską w dniu 5.11.2024 r., brały udział w wycieczce edukacyjnej do Auschwitz- Birkenau. Ta lekcja historii wywarła duże wrażenie na uczestnikach wycieczki. Panie...

Napisz do nas

6 + 6 =

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. M. Skłodowskiej - Curie
42-202 Częstochowa, ul. Worcella 1

tel.: (34) 361 17 15, faks: (34) 361 17 15
e-mail: [email protected]

Klauzula informacyjna do formularza kontaktowego: zsg.czest.pl/rodo/

 

Skip to content